PARHAINKIN PERUNA ON VAIN OSA KOKONAISUUTTA

 

 

Tuomisen hyväksyttyä laatua

Parhaista parhaat tuotteet ovat kaupankäynnin perustekijöitä, josta lopullinen tulos syntyy. Kaupan ammattilaisena tiedät, että hyvänpäivän tervehtiminen on osa kokonaisuutta, asioiden hoitamista ja ylläpidon varmistamista.

Peruna on kaupan heviosaston kulmakivi. Siksi on tärkeää, että perunan esillepano tehdään parhaalla mahdollisella tavalla. 

Moni asiakas valitsee myymälän sen perusteella, mistä hän kokee saavansa parhaat perunat. Perunat siis ansaitsevat näyttävämpiä esillepanoja, arvoisiaan pakkauksia sekä paljon muuta.

Me kerromme miten varmistamme tämän. Alusta loppuun.

 

Asiakas ei tänä päivänä tyydy pelkkään tuotteeseen, vaan haluaa kokonaisratkaisun. 

Yli 75-vuotisen toimintamme aikana H&H Tuominen on kehittänyt palvelukokonaisuuden, joka tuo tuotteet pellolta kuluttajille asti, täyden palvelun periaatteella, yhä tänäkin päivänä. 

Palvelumme räätälöidään aina erikseen kullekin asiakkaalle ja toimintatavalle sopivaksi. 

Näin toiminta on joustavaa, tuotteet ovat jatkuvasti tuoreita ja hyvin esillä. Ja mikä parasta, toimintatatapamme kaupassa vähentää työtä ja säästää kustannuksia. 

Palvelukokonaisuutemme on kehitetty varmistamaan, että asiakkaille on aina tarjolla parhaat mahdolliset tuotteet oikeaan aikaan ja oikeassa paikassa ilman omia investointeja tai lisätyötä.

Kehitämme toimintaamme jatkuvasti yhdessä viljelijäyhteistyökumppaneidemme kanssa, ja sen vuoksi olemme tulevaisuudessakin alueemme luotettava ja kattava jakeluverkoston ylläpitäjä.

Kotimaisuus

Ekologisuus

Vastuullisuus

Joustava palvelu

Ota yhteyttä